Skip to main content

Dini Forum

Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Sizler için oluşturduğumuz tüm hizmetlerden tam olarak yararlanabilmek için aramıza katılabilirsiniz. Siz varsanız, biz varız! Üyelikler ücretsizdir ve her zaman ücretsiz kalacaktır.

(Sadece ziyaretçiler tarafından görüntülenir.)

Hoş Geldin, !

Kayıt işleminiz başarıyla tamamlandı. Sitemizde üyelikler e-posta onaylı olduğu için hesabınızı onaylamanız gerekiyor. Kayıt olduğunuz e-posta adresinin gelen ya da istenmeyen (spam) kutusunu kontrol ederek hesabınızı onaylayabilirsiniz. e-Posta gelmediyse veya farklı bir sorun yaşıyorsanız bizimle İletişim sayfasından irtibat kurabilirsiniz.

(Sadece hesabı aktif edilmemiş kullanıcılar tarafından görüntülenir.)

nike air jordan legacy 312

Konu

#1
Az elmúlt hét forgószél watt a Don C és a Jordan Brand számára. Miután a pletykák arról, hogy Don megszerezte saját Jordanjét, balra és jobbra kezdett repülni, a chicagói születésű tervező úgy döntött, hogy felugrik az Instagramra, és felfedi magának az új Air Jordan Older 312-t. Hamarosan a pár kiadja Don valaha watt első sportcipőjét. A cipőt először maga a férfi erősítette meg a múlt hét végén a Screwing up Upwards podcaston. Miután az információk közismertté váltak, a new cipők szivárgásának beszámolói buzgón kezdték keresni a cipőt.  nike air jordan legacy 312 olcsó online  Végül néhány napja szemcsés és elvetemült képet tettek közzé az Instagramon, ami arra késztette Don, hogy tegyen egy jobb, érintetlen képet.

A világ egyik legelismertebb aukciós házaként a new Sotheby's már eladott tornacipőket kezdve a márka társalapítója, Bill Bowerman által készített Nike „Moon Shoes” -tól kezdve a Usher Weather Jordan 9 és Weather Jordan 11 „Metallic Gold” PE-ig. Most azonban egy kicsit mással próbálkozik: 30 nike air force 1 low online üzlet  rendkívül ritka Air Force 1-et kínál fel a „Buy Now Sneaker Shop” -on keresztül. A Puneet Singh vállalkozó gyűjteményéből merítve a new rendelkezésre álló párok alapvető stílusokat és modern klasszikusokat egyaránt tartalmaznak. Az idősebb párok közé tartozik az Air Force 1 Low „UENO Sakura”, amelyet minden idők egyik legnagyobb légierőjének tartanak.

Négy évtizede eltelt azóta, hogy 1980-ban megalapították a new Stüssy-t, és a kaliforniai vállalat 2020-ban, mint valaha, sikeres volt, erős szezonális kollekciókat, korlátozott együttműködéseket és lenyűgöző, közösen készített cipőket adott ki. Az utolsó kategória olyan slágereket kínált, mint a Stüssy a Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 és a new Stüssy x Birkenstock Boston, és most Stüssy possibly be akarja zárni az évet azáltal, hogy összekapcsolja a new Nike-val két közösen létrehozott Air Force 1-t a “Fossil Kő ”és„ Fekete ”, nike air force 1 high ár olcsón  amelyek közül az utóbbi csak hivatalos képeket kapott. Rövid pillantásra Stüssy legújabb pillantása egyszerű fekete Feaf 1 Low-nak tűnhet, dom mind anyagában, mind díszítésében különbözik a soros Nike Sportswear stílusoktól..

A Nike Sportswear Air Force 1 Hobby magasan veszi a Rustle, swish vitathatatlanul legstílusosabb életmódcipőjét, és most egy elegáns „Ridgerock” színárnyalatban fog megjelenni. A new zuhanásnak megfelelő színpalettát kiváló minőségű anyagokkal ötvözve a new „Ridgerock” szezonális alapanyag lesz a Force fanatikusainak, fiataloknak és időseknek egyaránt. A new vastag sarokkal és széles tokkal ellátott OG alakkal büszkélkedő „Ridgerock” teljes egészében földes, szürke-barna színű bőrből készült felsőrész szolgál.  nike air force 1 cipo olcsón online  Ezt a prémium alapot texturált fekete Swooshes, kétszínű nyelvcímkék és fekete sarokdarabok díszítik - amelyek közül az utolsó eldobja a Nike szokásos márkajelzését egy kicsi bőr „AF1” címke javára, amely az alsó szakaszán lóg.
Alıntı ile Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task