Skip to main content

Dini Forum

Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Sizler için oluşturduğumuz tüm hizmetlerden tam olarak yararlanabilmek için aramıza katılabilirsiniz. Siz varsanız, biz varız! Üyelikler ücretsizdir ve her zaman ücretsiz kalacaktır.

(Sadece ziyaretçiler tarafından görüntülenir.)

Hoş Geldin, !

Kayıt işleminiz başarıyla tamamlandı. Sitemizde üyelikler e-posta onaylı olduğu için hesabınızı onaylamanız gerekiyor. Kayıt olduğunuz e-posta adresinin gelen ya da istenmeyen (spam) kutusunu kontrol ederek hesabınızı onaylayabilirsiniz. e-Posta gelmediyse veya farklı bir sorun yaşıyorsanız bizimle İletişim sayfasından irtibat kurabilirsiniz.

(Sadece hesabı aktif edilmemiş kullanıcılar tarafından görüntülenir.)

New Balance 997 Kvinnor

Konu

#1
New Balance 997 Kvinnor
[Resim: zftwr624_1.jpg]

USA-baserade New Balance 997 Män har njutit av en markant ökning av utbudet av retromodeller av högsta kvalitet under de senaste åren. Denna rörelse i kombination med väl genomförda samarbetsprojekt placerar sina klassiker nära toppen av listan när det kommer till retrolöparnischen. Och här har vi den första iakttagelsen på ett bra tag av ett par som tidigare inte hade varit så lyckligt 
lottade, eftersom New Balance 997 Kvinnor äntligen kommer in i rotationen igen.

Långvariga samarbetspartners Concepts och New Balance återvänder för att ge oss ytterligare en ny version av New Balance 997 Billigt. "Made in USA"-paret stoltserar med ett fokus på förstklassiga kvalitetsvaror eftersom denna NB 997 tar en inofficiell hyllning till det parisiska märket Hermès. Silhuetten har en livfull orange ovandel medan konstruktionen ser en full användning av grismocka med lätta accenter av äkta läder genomgående.

Det verkar som att Kanye Wests fötter är en ständig källa till intriger med sneakerheads. Först var det Nike Air Yeezy och sedan hans samarbete med Louis Vuitton. Nu har Mr. West synts på Londons modevecka i ett par fräscha mystiska New Balances. Det har bekräftats att kickarna faktiskt är ett New Balance 997 Köpa med den exklusiva japanska återförsäljaren United Arrows. Skon har en snygg ljusgrå ovandel med inslag av rosa och lila och några snygga material och texturer på plösen och runt fotleden.
Alıntı ile Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task